Activitats obertes i gratuïtes a tots els públics.

Participa a totes les parròquies!

Programa Activitats

Canillo: Circuit d'activitats inclusives amb la col.laboració de FADEA
A l’església de Sant Joan de Caselles, de les 16:30 h a 19:00 h. Activitats esportives adaptades a tots els nivells. Provarem l’hoquei per a invidents i jocs de taula, així com altres tallers, acompanyats pels esportistes de la FADEA i l’equip tècnic!
Dijous 28 de setembre

Encamp: Tir amb arc amb la col.laboració del club FAE i FADEA!
A l’església de Sant Miquel, de les 18:00 h a les 20:00 h. El tir amb arc és un esport de precisió apte per a tot tipus de persones i per a totes les edats.

Divendres 29 de setembre
Ordino: Preparació física
A la plaça de la Closa, a les 18:30 h. Treball cardiovascular, de força, de flexibilitat i de les habilitats físiques necessàries per dur a terme activitats esportives o físiques de manera eficient. Vine a moure’t amb Cèlia Ronco.
Dilluns 2 d'octubre

La Massana: Flamenc Terapeutic
A la plaça de les Fontetes, a les 18:00 h. És una disciplina de ball flamenc adaptat a tot tipus de públic, en la qual es treballa una combinació d’exercicis aeròbics i cardiovasculars sense impacte, que té com a finalitat que els usuaris treballin al mateix temps el cos, la ment i l’ànima. Amb Meri Coscollola.

Dimarts 3 d'octubre
Andorra la vella: Fit Up a l'aire
Al parc Central, a les 18:00 h. Activitat de gimnàstica funcional, amb exercicis globals i diferents ritmes. Adaptada a tots els nivells, amb Meritxell Crespo. Fes esport, mou-te, fes salut!
Dimecres 4 d'octubre

Sant Julià de Lòria: Zumba
A la plaça de la Germandat, a les 20:00 h. Activitat aeròbica dirigida amb música, inclusiva i adaptada a tots els nivells. Vine a moure’t per la teva salut amb Tamara Martos!

Dijous 5 d'octubre
Escaldes: Funcional Training
Al parc Prat del Roure, a les 19:00 h. Activitat oberta a tots els públics en la qual es faran exercicis i s’utilitzaran les noves instal·lacions de cal·listènia del parc. Es faran exercicis de cross training i exercicis amb el cos i provarem la nova disciplina de la mà dels monitors de fitnes del Centre Esportiu d’Escaldes-Engordany. Gaudirem d’una tarda molt activa!
Divendres 6 d'octubre

Totes les Parròquies : Marxa Popular amb recorreguts adaptats
A les 11:00 h. Activitat per moure’s, caminar i gaudir de la teva parròquia amb la família. Recorreguts adaptats i per a tots els públics.

Dissabte 7 d'octubre